אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

  • קטגוריהעוגיות
  • מספר מנות30 מנות
  • זמן הכנה1 שעות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • מספר מנות: 30 מנות
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • רכיבים לבצק
  • 2 כוסות קמח
  • 200 גרם מרגרינה
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 1 כף סוכר
  • 2 יחידות חלמון
  • רכיבים למילוי
  • 2 יחידות חלבון
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כף רום
אופן ההכנה
  • 1

    מחממים תנור ל 180 מעלות.


  • 2

    להכנת הבצק: מערבבים את כל חומרי הבצק, עוטפים בניילון נצמד ומשאירים ללילה..


  • 3

    להכנת המלית: מקציפים את החלבונים. מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים להקציף. בסוך מוסיפים את הרום תוך כדי הקצפה. .


  • 4

    להכנת העוגיות: מחלקים את הבצק ל2 ומרדדים כל חלק לעלה מלבני. מורחים כל עלה במחצית מהקצף ומגלגלים לגלילה. פורסים את הגלילה לפרוסות ומסדרים על תבנית. .


  • 5

    אופים 20 דקות או עד שהפרוסות זהובות..


1

מחממים תנור ל 180 מעלות.


2

להכנת הבצק: מערבבים את כל חומרי הבצק, עוטפים בניילון נצמד ומשאירים ללילה..


3

להכנת המלית: מקציפים את החלבונים. מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים להקציף. בסוך מוסיפים את הרום תוך כדי הקצפה. .


4

להכנת העוגיות: מחלקים את הבצק ל2 ומרדדים כל חלק לעלה מלבני. מורחים כל עלה במחצית מהקצף ומגלגלים לגלילה. פורסים את הגלילה לפרוסות ומסדרים על תבנית. .


5

אופים 20 דקות או עד שהפרוסות זהובות..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים