קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 30, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
מחממים תנור ל 180 מעלות
להכנת הבצק: מערבבים את כל חומרי הבצק, עוטפים בניילון נצמד ומשאירים ללילה.
להכנת המלית: מקציפים את החלבונים. מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים להקציף. בסוך מוסיפים את הרום תוך כדי הקצפה.
להכנת העוגיות: מחלקים את הבצק ל2 ומרדדים כל חלק לעלה מלבני. מורחים כל עלה במחצית מהקצף ומגלגלים לגלילה. פורסים את הגלילה לפרוסות ומסדרים על תבנית.
אופים 20 דקות או עד שהפרוסות זהובות.