לןגן

עוגיות שושנים

מאת: תמרי שרמן, פורסם: 25/03/2015 | 14:38
עוגיות שושנים

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 30, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רכיבים לבצק

רכיבים למילוי

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל 180 מעלות

  2. להכנת הבצק: מערבבים את כל חומרי הבצק, עוטפים בניילון נצמד ומשאירים ללילה.

  3. להכנת המלית: מקציפים את החלבונים. מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים להקציף. בסוך מוסיפים את הרום תוך כדי הקצפה.

  4. להכנת העוגיות: מחלקים את הבצק ל2 ומרדדים כל חלק לעלה מלבני. מורחים כל עלה במחצית מהקצף ומגלגלים לגלילה. פורסים את הגלילה לפרוסות ומסדרים על תבנית.

  5. אופים 20 דקות או עד שהפרוסות זהובות.