מערבבים בקערה גדולה את כל מרכיבי הרוטב עד לתערובת אחידה. .
3
מכניסים את העוף, תפוחי האדמה, בטטות לקערת הרוטב ומערבבים היטב ככה שכל חלקי העוף והירקות ייעטפו היטב ברוטב מכל הצדדים וירגישו את כל הטעמים..
4
מסדרים יפה את חלקי העוף והירקות בתבנית האפייה, מזלפים רוטב סילאן מעל העוף והירקות, מכסים בנייר אפייה ומעל בנייר כסף (ממליצה לאפות בתבנית חד פעמית גדולה בגודל של תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה מכיוון שהרוטב נעשה דביק וזה יחסוך לכם את ניקיון התבנית)..
5
אופים שעה, לאחר שעה של אפייה מורידים את נייר האפייה ונייר הכסף וממשיכים לאפות בתנור עוד 20 דקות עד להשחמה יפה..
6
הגישו לצד אורז לבן מעדן..
7
בתיאבון! אז … כנסו למטבח וספרו איך היה..
1
מחממים תנור אפייה ל-190 מעלות טורבו..
2
מערבבים בקערה גדולה את כל מרכיבי הרוטב עד לתערובת אחידה. .
3
מכניסים את העוף, תפוחי האדמה, בטטות לקערת הרוטב ומערבבים היטב ככה שכל חלקי העוף והירקות ייעטפו היטב ברוטב מכל הצדדים וירגישו את כל הטעמים..
4
מסדרים יפה את חלקי העוף והירקות בתבנית האפייה, מזלפים רוטב סילאן מעל העוף והירקות, מכסים בנייר אפייה ומעל בנייר כסף (ממליצה לאפות בתבנית חד פעמית גדולה בגודל של תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה מכיוון שהרוטב נעשה דביק וזה יחסוך לכם את ניקיון התבנית)..
5
אופים שעה, לאחר שעה של אפייה מורידים את נייר האפייה ונייר הכסף וממשיכים לאפות בתנור עוד 20 דקות עד להשחמה יפה..