ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
2 חצילים פרוסים לטבעות עגולות, לא דקות
-
מרינדה שמורחים על החצילים לפני האפייה
-
-
3 כפיות שטוחות פפריקה אדומה מתוקה
-
-
-
מרינדה אחרי האפייה חומץ וסוכר
אופן ההכנה
-
1
מכינים בקערה את המרינדה שמורחים על החצילים לפני האפייה.
-
2
חותכים את החצילים לפרוסות לא דקות.
-
3
על תבנית אפייה עם נייר אפייה, מניחים את החצילים.
-
4
את המרינדה מורחים עם כפפות, על כל פרוסה מכל הצדדים.
-
5
מפזרים על כל פלח גרעיני דלעת וגרעיני חמניות.
-
6
אופים 180 מעלות עד להשחמה קלה כ-1/2 שעה.
-
7
לאחר האפייה אחרי שהחצילים התקררו שופכים עליהם את המרינדה מחומץ וסוכר.
-
8
טועמים ומשפרים טעמים.
-
9
מכניסים למקרר עד למיזוג הטעמים.
-
10
מעל אפשר לפזר כמה עלי פטרוזיליה קצוצים.
1
מכינים בקערה את המרינדה שמורחים על החצילים לפני האפייה.
2
חותכים את החצילים לפרוסות לא דקות.
3
על תבנית אפייה עם נייר אפייה, מניחים את החצילים.
4
את המרינדה מורחים עם כפפות, על כל פרוסה מכל הצדדים.
5
מפזרים על כל פלח גרעיני דלעת וגרעיני חמניות.
6
אופים 180 מעלות עד להשחמה קלה כ-1/2 שעה.
7
לאחר האפייה אחרי שהחצילים התקררו שופכים עליהם את המרינדה מחומץ וסוכר.
8
טועמים ומשפרים טעמים.
9
מכניסים למקרר עד למיזוג הטעמים.
10
מעל אפשר לפזר כמה עלי פטרוזיליה קצוצים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים