ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
אופן הכנת הסיגרים:.
-
2
בקערה שמים מים רותחים, כפית מלח ומערבבים מוסיפים קמח מנופה ולשים עד לקבלת בצק רך, מוסיפים את השמן וממשיכים ללוש היטב עד שכל השמן נספג בבצק והבצק הפך להיות רך וגמיש..
-
3
מכסים את הבצק ומשאירים למנוחה של 20 דקות..
-
4
בינתיים מכינים את הבשר..
-
5
בקערה שמים את הבצל המגורד הבשר הטחון מוסיפים את הירק הקצוץ והתבלינים ומים רותחים לשים את הבשר עד שכל החומרים מתאחדים..
-
6
מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק לעלה דק מאד, מידי פעם מקמחים את הבצק..
-
7
מקפלים את הבצק לרצועות רחבות אחד על השני ופורסים לריבועים..
-
8
כל ריבוע פותחים לרצועה ארוכה וכל רצועה פורסים לריבוע..
-
9
מסדרים את הריבועים על משטח עבודה ולכל ריבוע שמים ממלית הבשר סוגרים לחצי מהדקים ומעצבים עם מזלג בקצוות לצורת סיגר..
-
10
מחממים שמן במחבת ומטגנים את הסיגרים משני הצדדים עד להזהבה..
-
11
מוציאים על נייר סופג..
-
12
אוכלים בתוספת סלט ירקות..
1
אופן הכנת הסיגרים:.
2
בקערה שמים מים רותחים, כפית מלח ומערבבים מוסיפים קמח מנופה ולשים עד לקבלת בצק רך, מוסיפים את השמן וממשיכים ללוש היטב עד שכל השמן נספג בבצק והבצק הפך להיות רך וגמיש..
3
מכסים את הבצק ומשאירים למנוחה של 20 דקות..
4
בינתיים מכינים את הבשר..
5
בקערה שמים את הבצל המגורד הבשר הטחון מוסיפים את הירק הקצוץ והתבלינים ומים רותחים לשים את הבשר עד שכל החומרים מתאחדים..
6
מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק לעלה דק מאד, מידי פעם מקמחים את הבצק..
7
מקפלים את הבצק לרצועות רחבות אחד על השני ופורסים לריבועים..
8
כל ריבוע פותחים לרצועה ארוכה וכל רצועה פורסים לריבוע..
9
מסדרים את הריבועים על משטח עבודה ולכל ריבוע שמים ממלית הבשר סוגרים לחצי מהדקים ומעצבים עם מזלג בקצוות לצורת סיגר..
10
מחממים שמן במחבת ומטגנים את הסיגרים משני הצדדים עד להזהבה..
11
מוציאים על נייר סופג..
12
אוכלים בתוספת סלט ירקות..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים