מבשלים את קוביות הדלעת עד לריכוך מסננים את קוביות הדלעת מהמים..
2
בסיר מטגנים את השום עד להזהבה מוסיפים אריסה תוניסאית שאני הכנתי, פפריקה מתוקה, מלח, מיץ לימון וסוכר מערבבים היטב מבשלים 2-3 ד' מוסיפים את קוביות הדלעת המסוננים לתוך הסיר ומועכים את הדלעת מערבבים היטב מוסיפים פטרוזיליה קצוצה מבשלים כמה דקות באש נמוכה טועמים ומתקנים תיבול..
3
אוכלים עם חלה של בית.
1
מבשלים את קוביות הדלעת עד לריכוך מסננים את קוביות הדלעת מהמים..
2
בסיר מטגנים את השום עד להזהבה מוסיפים אריסה תוניסאית שאני הכנתי, פפריקה מתוקה, מלח, מיץ לימון וסוכר מערבבים היטב מבשלים 2-3 ד' מוסיפים את קוביות הדלעת המסוננים לתוך הסיר ומועכים את הדלעת מערבבים היטב מוסיפים פטרוזיליה קצוצה מבשלים כמה דקות באש נמוכה טועמים ומתקנים תיבול..