קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מבשלים את קוביות הדלעת עד לריכוך מסננים את קוביות הדלעת מהמים.
בסיר מטגנים את השום עד להזהבה מוסיפים אריסה תוניסאית שאני הכנתי, פפריקה מתוקה, מלח, מיץ לימון וסוכר מערבבים היטב מבשלים 2-3 ד' מוסיפים את קוביות הדלעת המסוננים לתוך הסיר ומועכים את הדלעת מערבבים היטב מוסיפים פטרוזיליה קצוצה מבשלים כמה דקות באש נמוכה טועמים ומתקנים תיבול.
אוכלים עם חלה של בית