ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
1 שקית תחתיות ארטישוק קפוא
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לטגן בצל, .
-
2
להוסיף את המים הרותחים, מרק עוף, מלח, פלפל, כורכום ..
-
3
לחתוך את תחתיות הארטישוק לרבעים. .
-
4
לערבב ולהרתיח ולאחר מיכן להוסיף את התחתיות ארטישוק לסיר..
-
5
לסחוט ולהוסיף לסיר כחצי לימון..
-
6
לבשל כחצי שעה, עד שהארטישוק נהיה רך. טועמים תיבול ואם צריך מוסיפים בהתאם כדי שיהיה חמצמץ. בהצלחה ובתאבון. .
1
לטגן בצל, .
2
להוסיף את המים הרותחים, מרק עוף, מלח, פלפל, כורכום ..
3
לחתוך את תחתיות הארטישוק לרבעים. .
4
לערבב ולהרתיח ולאחר מיכן להוסיף את התחתיות ארטישוק לסיר..
5
לסחוט ולהוסיף לסיר כחצי לימון..
6
לבשל כחצי שעה, עד שהארטישוק נהיה רך. טועמים תיבול ואם צריך מוסיפים בהתאם כדי שיהיה חמצמץ. בהצלחה ובתאבון. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים