1)מחממים תנור לחום של 220 מעלות על מצב סטטי (קו למעלה וקו למטה ומניחים בתחתית התנור מגש עם מים רותחים .
2
2)מסננים את הגבינות ושמנות לפחות שעה.
3
2)מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב אבל לא קשה מדי .
4
3)מערבבים את התערובת גבינות עם החלמונים יחד עם קמח תפו"א פודינג וניל אפשר עם מיקסר עד לקבלת תערובת חלקה .
5
4) מוסיפים את גרידת לימון ושוב מערבבים .
6
5) שופכים את הבלילה לתבנית בקוטר 28 מרופד בנייר ואופים כחצי שעה על 220 מעלות אחרי חצי שעה פותחים את התנור להוציא את האדים ומורידים את החום ל 140 מעלות וממשיכים לאפות לעוד שעת .
7
6)מסננים ומכניסים למקרר ללילה שלם ואפשר לחלץ.
1
1)מחממים תנור לחום של 220 מעלות על מצב סטטי (קו למעלה וקו למטה ומניחים בתחתית התנור מגש עם מים רותחים .
2
2)מסננים את הגבינות ושמנות לפחות שעה.
3
2)מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב אבל לא קשה מדי .
4
3)מערבבים את התערובת גבינות עם החלמונים יחד עם קמח תפו"א פודינג וניל אפשר עם מיקסר עד לקבלת תערובת חלקה .
5
4) מוסיפים את גרידת לימון ושוב מערבבים .
6
5) שופכים את הבלילה לתבנית בקוטר 28 מרופד בנייר ואופים כחצי שעה על 220 מעלות אחרי חצי שעה פותחים את התנור להוציא את האדים ומורידים את החום ל 140 מעלות וממשיכים לאפות לעוד שעת .