אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

1,268
צפיות

לחם תירס (גם לפסח)

המתכון של
לחם תירס (גם לפסח)

בקלי קלות, טעים ואפשר גם פרווה!

  • קטגוריהפסח
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 2 תבניות אינגליש קייק משומנות בתרסיס שמן
  • מדדתי בכוס חד פעמית לשתייה קרה
  • אחד ו- 3/4 כוס ריוויון או חלב קוקוס או קרם קוקוס לפרווה
  • 5 ביצים L
  • 2 כפות סוכר + 1 כף סוכר דמררה או חום
  • כפית מלח
  • חצי שקית אבקת אפייה (5 גר')
  • 3/4 כפית סודה לשתייה
  • 2 ורבע כוסות קמח תירס ללא גלוטן (יש כשר לפסח)
  • 50 גר' חמאה מומסת, לפרווה מחמאה
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם תנור 200 מעלות רגיל (לא טורבו).


  • 2

    בקערה לערבב את הריוויון או את קרם/חלב קוקוס, ביצים, סוכרים, מלח, אבקת אפייה, סודה לשתייה עם מטרפה ידנית עד שמתקבלת עיסה חלקה..


  • 3

    להוסיף קמח תירס וחמאה ולערבב שוב עד בלילה חלקה וסמיכה מעט..


  • 4

    למזוג את הבלילה לתבניות האינגליש המשומנות ולאפות כ- 20 דקות, או עד שמזהיב מלמעלה..


  • 5

    להגיש עם מה שבא לכם - מטבלים, סלטים או כבד קצוץ - יאמי!!!.


1

לחמם תנור 200 מעלות רגיל (לא טורבו).


2

בקערה לערבב את הריוויון או את קרם/חלב קוקוס, ביצים, סוכרים, מלח, אבקת אפייה, סודה לשתייה עם מטרפה ידנית עד שמתקבלת עיסה חלקה..


3

להוסיף קמח תירס וחמאה ולערבב שוב עד בלילה חלקה וסמיכה מעט..


4

למזוג את הבלילה לתבניות האינגליש המשומנות ולאפות כ- 20 דקות, או עד שמזהיב מלמעלה..


5

להגיש עם מה שבא לכם - מטבלים, סלטים או כבד קצוץ - יאמי!!!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים