לןגן

לחם תירס (גם לפסח)

מאת: אורית לוי, פורסם: 20/03/2025 | 11:42
לחם תירס (גם לפסח)

תקציר המתכון: בקלי קלות, טעים ואפשר גם פרווה!

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור 200 מעלות רגיל (לא טורבו)

  2. בקערה לערבב את הריוויון או את קרם/חלב קוקוס, ביצים, סוכרים, מלח, אבקת אפייה, סודה לשתייה עם מטרפה ידנית עד שמתקבלת עיסה חלקה.

  3. להוסיף קמח תירס וחמאה ולערבב שוב עד בלילה חלקה וסמיכה מעט.

  4. למזוג את הבלילה לתבניות האינגליש המשומנות ולאפות כ- 20 דקות, או עד שמזהיב מלמעלה.

  5. להגיש עם מה שבא לכם - מטבלים, סלטים או כבד קצוץ - יאמי!!!