אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

28
צפיות

עוגת קוואקר ותפוזים

המתכון של
עוגת קוואקר ותפוזים

מתפוררת בפה טעימה מאד

  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 1.1/2 כוסות קוואקר/ שיבולת טחון
  • 1/2 כוס קמח
  • מיץ מ-2 תפוזים וגרד תפוז
  • 3 ביצים מופרדות
  • 70 גרם חמאה רכה
  • 2 שקיות סוכר ווניל
  • 1/2 כוס סוכר
  • כפית קינמון
  • 1 כפית אפיה
  • מלח
  • 1/2 כוס צימוקים
  • 1/2 כוס מיקס אגוזים קלויים
  • לציפוי
  • 1 תפוז
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • לסירופ
  • מיץ מ-1 תפוז
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • מערבבים היטב (לא מבשלים
אופן ההכנה
  • 1

    לקערה .


  • 2

    מכניסים שיבולת טחונה. מיץ תפוזים. מערבבים. מוסיפים חלמונים מוסיפים חמאה ומערבבים .


  • 3

    העיסה ניראת רטובה. מוסיפים גרדת תפוז מלח קינמון.ומערבבים היטב. מוסיפים קמח אפיה מערבבים .


  • 4

    התערובת נעשית יבשה לא מערבבים הרבה. מניחים בצד. למיקסר מוסיפים חלבונים וסוכר ומקציפים לקצף בהיר לא נוקשה. מביאים הקצפת לתערובת הקוואקר. ומערבבים בעטיפה לא יתר על המידה מוסיפים את הצימוקים ומיקס אגוזים מערבבים בקלילות. מכניסים לתבנית אינגלש גדולה מרופדת. לתנור שחומם ל-180 מעלות. אפיהכ-40 דקות. ברגע העוגה יוצאת מהתנור מיד לזקק אותה בסירופ שהכנו. .


1

לקערה .


2

מכניסים שיבולת טחונה. מיץ תפוזים. מערבבים. מוסיפים חלמונים מוסיפים חמאה ומערבבים .


3

העיסה ניראת רטובה. מוסיפים גרדת תפוז מלח קינמון.ומערבבים היטב. מוסיפים קמח אפיה מערבבים .


4

התערובת נעשית יבשה לא מערבבים הרבה. מניחים בצד. למיקסר מוסיפים חלבונים וסוכר ומקציפים לקצף בהיר לא נוקשה. מביאים הקצפת לתערובת הקוואקר. ומערבבים בעטיפה לא יתר על המידה מוסיפים את הצימוקים ומיקס אגוזים מערבבים בקלילות. מכניסים לתבנית אינגלש גדולה מרופדת. לתנור שחומם ל-180 מעלות. אפיהכ-40 דקות. ברגע העוגה יוצאת מהתנור מיד לזקק אותה בסירופ שהכנו. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים