התערובת נעשית יבשה לא מערבבים הרבה. מניחים בצד. למיקסר מוסיפים חלבונים וסוכר ומקציפים לקצף בהיר לא נוקשה. מביאים הקצפת לתערובת הקוואקר. ומערבבים בעטיפה לא יתר על המידה מוסיפים את הצימוקים ומיקס אגוזים מערבבים בקלילות. מכניסים לתבנית אינגלש גדולה מרופדת. לתנור שחומם ל-180 מעלות. אפיהכ-40 דקות. ברגע העוגה יוצאת מהתנור מיד לזקק אותה בסירופ שהכנו. .
התערובת נעשית יבשה לא מערבבים הרבה. מניחים בצד. למיקסר מוסיפים חלבונים וסוכר ומקציפים לקצף בהיר לא נוקשה. מביאים הקצפת לתערובת הקוואקר. ומערבבים בעטיפה לא יתר על המידה מוסיפים את הצימוקים ומיקס אגוזים מערבבים בקלילות. מכניסים לתבנית אינגלש גדולה מרופדת. לתנור שחומם ל-180 מעלות. אפיהכ-40 דקות. ברגע העוגה יוצאת מהתנור מיד לזקק אותה בסירופ שהכנו. .