לןגן

עוגת קוואקר ותפוזים

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 09/02/2025 | 19:50
עוגת קוואקר ותפוזים

תקציר המתכון: מתפוררת בפה טעימה מאד

קטגוריה: שיבולת שועל, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקערה

  2. מכניסים שיבולת טחונה. מיץ תפוזים. מערבבים. מוסיפים חלמונים מוסיפים חמאה ומערבבים

  3. העיסה ניראת רטובה. מוסיפים גרדת תפוז מלח קינמון.ומערבבים היטב. מוסיפים קמח אפיה מערבבים

  4. התערובת נעשית יבשה לא מערבבים הרבה. מניחים בצד. למיקסר מוסיפים חלבונים וסוכר ומקציפים לקצף בהיר לא נוקשה. מביאים הקצפת לתערובת הקוואקר. ומערבבים בעטיפה לא יתר על המידה מוסיפים את הצימוקים ומיקס אגוזים מערבבים בקלילות. מכניסים לתבנית אינגלש גדולה מרופדת. לתנור שחומם ל-180 מעלות. אפיהכ-40 דקות. ברגע העוגה יוצאת מהתנור מיד לזקק אותה בסירופ שהכנו.