להכניס את המחמאה, הסוכר, התמצית וניל, החלב, והקמח במיקסר עם חלק וו גיטרה ולערבל לבצק לקחת את הבצק על שיש מקומח ועם הידיים לאסוף אותו ככדור חלק. להכניס למקרר לשעה..
2
לחלק ל15 עד 20 כדורים כל כדור לפתוח למלבן להכניס אצבע או 2 של שוקולד ביסקוויט ולגלגל להדק פינות ולהניח על נייר אפייה שהתפר יהיה כלפי מטה..
3
לאפות ב180 מעלות תנור מחומם מראש ולהכניס ל20 דקות לבזוק אבקת סוכר שיתקררו..
4
(:.
1
להכניס את המחמאה, הסוכר, התמצית וניל, החלב, והקמח במיקסר עם חלק וו גיטרה ולערבל לבצק לקחת את הבצק על שיש מקומח ועם הידיים לאסוף אותו ככדור חלק. להכניס למקרר לשעה..
2
לחלק ל15 עד 20 כדורים כל כדור לפתוח למלבן להכניס אצבע או 2 של שוקולד ביסקוויט ולגלגל להדק פינות ולהניח על נייר אפייה שהתפר יהיה כלפי מטה..
3
לאפות ב180 מעלות תנור מחומם מראש ולהכניס ל20 דקות לבזוק אבקת סוכר שיתקררו..