לןגן

עוגיות אצבע ממולאות באצבעות ביסקוויט

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 28/07/2015 | 23:16
עוגיות אצבע ממולאות באצבעות ביסקוויט

תקציר המתכון: יאמי טעים ופריך

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכניס את המחמאה, הסוכר, התמצית וניל, החלב, והקמח במיקסר עם חלק וו גיטרה ולערבל לבצק לקחת את הבצק על שיש מקומח ועם הידיים לאסוף אותו ככדור חלק. להכניס למקרר לשעה.

  2. לחלק ל15 עד 20 כדורים כל כדור לפתוח למלבן להכניס אצבע או 2 של שוקולד ביסקוויט ולגלגל להדק פינות ולהניח על נייר אפייה שהתפר יהיה כלפי מטה.

  3. לאפות ב180 מעלות תנור מחומם מראש ולהכניס ל20 דקות לבזוק אבקת סוכר שיתקררו.

  4. (: