ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
5 בצלים פרוסים לטבעות דקות
-
-
-
תבלינים: פפריקה מתוקה בשמן
-
מלח פלפל גרוס שחור 2 כפות סילאן מעט כמון
אופן ההכנה
-
1
את הכבד ננקה היטב.
-
2
לאחר מכן נניח על רשת נפזר מלח ונצלה אותו משניי הצדדים עד לשינוי צבעו...זהירות לא לשרוף אותו..
-
3
לאחר שהכבד התקרר נעביר למסננת ונשטוף היטב..
-
4
בסיר רחב נטגן את הבצל בשמן עד להשחמה לאחר מכן נוסיף את הכבדים ואת התבלינים ואבע כוס מים בלבד!.
-
5
עם מכסה פתוח תוך ערבוב מידי פעם נצמצם נוזלים בהצלחה❤️סיון אסולין מלול❤️.
1
את הכבד ננקה היטב.
2
לאחר מכן נניח על רשת נפזר מלח ונצלה אותו משניי הצדדים עד לשינוי צבעו...זהירות לא לשרוף אותו..
3
לאחר שהכבד התקרר נעביר למסננת ונשטוף היטב..
4
בסיר רחב נטגן את הבצל בשמן עד להשחמה לאחר מכן נוסיף את הכבדים ואת התבלינים ואבע כוס מים בלבד!.
5
עם מכסה פתוח תוך ערבוב מידי פעם נצמצם נוזלים בהצלחה❤️סיון אסולין מלול❤️.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים