נטגן בצל להשחמה יפה נוסיף את הפרגיות ונטגן עד שהן משנות את צבען ללבן, לאחר מכן נוסיף את הצימוקים המשמשים, הפיסטוקים,הפטרוזיליה והתבלינים... נעברר תוך טיגון של עוד 5-7 דקות נטעם וכאן זה הזמן לשפר טעמים לפי הטעם הרצוי לכם... נניח בצד עד שהתערובת תתקרר..
2
לאחר שנתקרר ניקח את עלי הפילו כאשר הם מונחים לרוחב, נחתוך באמצע ונקבל 2 חבילות של עלי פילו... בכך נכפיל את הכמות של המאפים..
3
נרסס עלה ראשון, נניח בקצה הכי קרוב אלינו במרכז העלה כף מהמילוי, נקפל כלפי פנים על התערובת באמצע את 2 צידי הדף פילו ונגלגל לצורת אגרול..
4
את אותה הפעולה נעשה עד סיום המילוי..
5
נניח בתבנית גדולה מרופדת, נרסס בספריי שמן ונפזר מעט שומשום למי שאוהב..
6
לפניי ההגשה ניתן לזלף סירופ מייפל מעל או לפזר אבקת סוכר.
7
בהצלחה❤️סיון אסולין מלול❤️.
1
נטגן בצל להשחמה יפה נוסיף את הפרגיות ונטגן עד שהן משנות את צבען ללבן, לאחר מכן נוסיף את הצימוקים המשמשים, הפיסטוקים,הפטרוזיליה והתבלינים... נעברר תוך טיגון של עוד 5-7 דקות נטעם וכאן זה הזמן לשפר טעמים לפי הטעם הרצוי לכם... נניח בצד עד שהתערובת תתקרר..
2
לאחר שנתקרר ניקח את עלי הפילו כאשר הם מונחים לרוחב, נחתוך באמצע ונקבל 2 חבילות של עלי פילו... בכך נכפיל את הכמות של המאפים..
3
נרסס עלה ראשון, נניח בקצה הכי קרוב אלינו במרכז העלה כף מהמילוי, נקפל כלפי פנים על התערובת באמצע את 2 צידי הדף פילו ונגלגל לצורת אגרול..
4
את אותה הפעולה נעשה עד סיום המילוי..
5
נניח בתבנית גדולה מרופדת, נרסס בספריי שמן ונפזר מעט שומשום למי שאוהב..
6
לפניי ההגשה ניתן לזלף סירופ מייפל מעל או לפזר אבקת סוכר.