אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

699
צפיות

דגים מטוגנים לפסח

המתכון של
דגים מטוגנים לפסח

שווה לאכול גם בימי חול, כמו באולמות

  • קטגוריהפסח
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 3 פילה אמנון ללא עור או סול חתוכים באמצע (מתקבלות 6 חתיכות דג)
  • מיץ לימון + מלח להשריית הדגים
  • לתערובת הביצים -
  • 3 ביצים טרופות
  • 1 כפית חרדל דיז'ון
  • חצי כפית פפריקה חריפה
  • מעט פלפל שחור טחון
  • מעט מלח
  • חצי צרור עלי פטרוזיליה קצוצה
  • חצי כפית כורכום
  • לתערובת היבשה -
  • 1 כוס קורנפלור
  • חצי שקית אבקת אפייה כשרה לפסח
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
  • 1

    להפשיר את הדגים ולהשרות אותם בקערה עם מים ולימון לילה לפני ההכנה או שעתיים לפחות במקרר.


  • 2

    לשטוף את הדגים ולייבש היטב עם נייר סופג.


  • 3

    לחמם שמן במחבת לטיגון חצי עמוק (בדומה לטיגון שניצלים).


  • 4

    להכין 2 קערות - אחת לתערובת היבשים ואחת לתערובת הביצים..


  • 5

    לטבול את הדגים בתערובת היבשים מכל הצדדים..


  • 6

    לטבול בתערובת הביצים.


  • 7

    לטגן עד הזהבה משני הצדדים ולהניח על רשת כמה דקות ואז על נייר סופג..


1

להפשיר את הדגים ולהשרות אותם בקערה עם מים ולימון לילה לפני ההכנה או שעתיים לפחות במקרר.


2

לשטוף את הדגים ולייבש היטב עם נייר סופג.


3

לחמם שמן במחבת לטיגון חצי עמוק (בדומה לטיגון שניצלים).


4

להכין 2 קערות - אחת לתערובת היבשים ואחת לתערובת הביצים..


5

לטבול את הדגים בתערובת היבשים מכל הצדדים..


6

לטבול בתערובת הביצים.


7

לטגן עד הזהבה משני הצדדים ולהניח על רשת כמה דקות ואז על נייר סופג..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים