לןגן

דגים מטוגנים לפסח

מאת: אורית לוי, פורסם: 30/04/2024 | 12:54
דגים מטוגנים לפסח

תקציר המתכון: שווה לאכול גם בימי חול, כמו באולמות

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפשיר את הדגים ולהשרות אותם בקערה עם מים ולימון לילה לפני ההכנה או שעתיים לפחות במקרר

  2. לשטוף את הדגים ולייבש היטב עם נייר סופג

  3. לחמם שמן במחבת לטיגון חצי עמוק (בדומה לטיגון שניצלים)

  4. להכין 2 קערות - אחת לתערובת היבשים ואחת לתערובת הביצים.

  5. לטבול את הדגים בתערובת היבשים מכל הצדדים.

  6. לטבול בתערובת הביצים

  7. לטגן עד הזהבה משני הצדדים ולהניח על רשת כמה דקות ואז על נייר סופג.