אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

149
צפיות

חרוסת לפסח

המתכון של
חרוסת לפסח

חרוסת של עליזה מומלצת לחג וטעימה בטירוף

  • קטגוריהפסח
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 150 גרם תמרים ללא חרצנים.
  • 150 גרם צימוקים כהים!
  • 150 גרם אגוזים
  • 150 גרם שקדים
  • 150 גרם בינדו (אגוזים עגולים )
  • 3/4 כוס מיץ תפוזים
  • קורט פלפל שחור
אופן ההכנה
  • 1

    לאחר קליית האגוזים, הבינדו,והשקדים-להסיר את הקליפה ככל הניתן..


  • 2

    לטחון כל החומרים יחד-ואח"כ להוסיף את מיץ התפוזים וקורט פלפל שחור.


  • 3

    לערבב היטב הכל ולבשל כדקה על הגז..


  • 4

    חג שמח.


1

לאחר קליית האגוזים, הבינדו,והשקדים-להסיר את הקליפה ככל הניתן..


2

לטחון כל החומרים יחד-ואח"כ להוסיף את מיץ התפוזים וקורט פלפל שחור.


3

לערבב היטב הכל ולבשל כדקה על הגז..


4

חג שמח.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים