לןגן

חרוסת לפסח

מאת: איציק שלמה, פורסם: 30/04/2024 | 11:56
חרוסת לפסח

תקציר המתכון: חרוסת של עליזה מומלצת לחג וטעימה בטירוף

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לאחר קליית האגוזים, הבינדו,והשקדים-להסיר את הקליפה ככל הניתן.

  2. לטחון כל החומרים יחד-ואח"כ להוסיף את מיץ התפוזים וקורט פלפל שחור

  3. לערבב היטב הכל ולבשל כדקה על הגז.

  4. חג שמח