אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

174
צפיות

קניידלך למרק פסח

המתכון של
קניידלך למרק פסח

מתכון של סבתא אהובה לפסח

  • קטגוריהפסח
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1/2 כוס שמן.
  • 1 בצל קצוץ.
  • 2 כוסות מים.
  • 2 כוסות קמח מצה.
  • 4 ביצים.
  • פלפל שחור
  • מעט מלח
  • 1/4 כפית אבקת אפייה.
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן הבצל עד להזהבה בסיר רחב..


  • 2

    להוסיף 2 כוסות מים ,ולאחר הרתיחה להוסיף 2 כוסות קמח מצה ולהמשיך לבשל עוד קצת על האש..


  • 3

    לאחר קירור להוסיף 4 ביצים ולערבב את כל העיסה , להוסיף התבלינים ולהגיע לבצק אחיד..


  • 4

    לעשות עיגולים ולבשל בסיר עם מים רותחים (עם מלח ושמן).


  • 5

    כשהכדורים צפים (אחרי 5-7 דקות) להוציא..


  • 6

    חג שמח ובתאבון..


1

לטגן הבצל עד להזהבה בסיר רחב..


2

להוסיף 2 כוסות מים ,ולאחר הרתיחה להוסיף 2 כוסות קמח מצה ולהמשיך לבשל עוד קצת על האש..


3

לאחר קירור להוסיף 4 ביצים ולערבב את כל העיסה , להוסיף התבלינים ולהגיע לבצק אחיד..


4

לעשות עיגולים ולבשל בסיר עם מים רותחים (עם מלח ושמן).


5

כשהכדורים צפים (אחרי 5-7 דקות) להוציא..


6

חג שמח ובתאבון..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים