תקציר המתכון: מתכון של סבתא אהובה לפסח
קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
לטגן הבצל עד להזהבה בסיר רחב.
להוסיף 2 כוסות מים ,ולאחר הרתיחה להוסיף 2 כוסות קמח מצה ולהמשיך לבשל עוד קצת על האש.
לאחר קירור להוסיף 4 ביצים ולערבב את כל העיסה , להוסיף התבלינים ולהגיע לבצק אחיד.
לעשות עיגולים ולבשל בסיר עם מים רותחים (עם מלח ושמן)
כשהכדורים צפים (אחרי 5-7 דקות) להוציא.
חג שמח ובתאבון.