לןגן

קניידלך למרק פסח

מאת: איציק שלמה, פורסם: 02/04/2024 | 07:57
קניידלך למרק פסח

תקציר המתכון: מתכון של סבתא אהובה לפסח

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן הבצל עד להזהבה בסיר רחב.

  2. להוסיף 2 כוסות מים ,ולאחר הרתיחה להוסיף 2 כוסות קמח מצה ולהמשיך לבשל עוד קצת על האש.

  3. לאחר קירור להוסיף 4 ביצים ולערבב את כל העיסה , להוסיף התבלינים ולהגיע לבצק אחיד.

  4. לעשות עיגולים ולבשל בסיר עם מים רותחים (עם מלח ושמן)

  5. כשהכדורים צפים (אחרי 5-7 דקות) להוציא.

  6. חג שמח ובתאבון.