אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

193
צפיות

מרק עוף עם קניידלך לפסח

המתכון של
מרק עוף עם קניידלך לפסח

  • קטגוריהפסח
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 2 גזרים גדולים קלופים ופרוסים
  • 2 קישואים שטופים ופרוסים
  • 2 גרונות הודו (לא חובה)
  • שוקי עוף לפי הצורך
  • שמן לטיגון
  • צרור שמיר
  • צרור פטרוזיליה
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 1 ליטר מים
  • 1.5 כפות אבקת מרק עוף
  • 1/2 כוס שמן.
  • 1 בצל קצוץ.
  • 2 כוסות מים.
  • 2 כוסות קמח מצה.
  • 4 ביצים.
  • פלפל שחור
  • מעט מלח
  • 1/4 כפית אבקת אפייה.
  • לקניידלך:
אופן ההכנה
  • 1

    המרק:.


  • 2

    בסיר גדול ועמוק נטגן את שוקי העוף וגרונות ההודו בשמן חם כ-2 דקות מכל צד, עד להזהבה..


  • 3

    מוסיפים לסיר ליטר מים רותחים, גזרים, קישואים, שמיר ופטרוזיליה ומביאים לרתיחה..


  • 4

    מוסיפים אבקת מרק עוף ומערבבים היטב, עד שכל האבקה נמסה..


  • 5

    ממשיכים לבשל את המרק על להבה בינונית כ-45 דקות, עד שהעוף מוכן..


  • 6

    כשהעוף מוכן, זה הזמן להוסיף את כדורי הקניידלך שלנו, מוסיפים אותם אחד אחד ובזהירות..


  • 7

    מבשלים את כדורי הקניידלך במרק 5-7 דקות..


  • 8

    קניידלך:.


  • 9

    לטגן הבצל עד להזהבה בסיר רחב...


  • 10

    להוסיף 2 כוסות מים ,ולאחר הרתיחה להוסיף 2 כוסות קמח מצה ולהמשיך לבשל עוד קצת על האש...


  • 11

    לאחר קירור להוסיף 4 ביצים ולערבב את כל העיסה , להוסיף התבלינים ולהגיע לבצק אחיד...


  • 12

    לעשות עיגולים ולבשל בסיר עם מים רותחים (עם מלח ושמן)..


  • 13

    כשהכדורים צפים (אחרי 5-7 דקות) להוציא...


  • 14

    חג שמח ובתאבון...


1

המרק:.


2

בסיר גדול ועמוק נטגן את שוקי העוף וגרונות ההודו בשמן חם כ-2 דקות מכל צד, עד להזהבה..


3

מוסיפים לסיר ליטר מים רותחים, גזרים, קישואים, שמיר ופטרוזיליה ומביאים לרתיחה..


4

מוסיפים אבקת מרק עוף ומערבבים היטב, עד שכל האבקה נמסה..


5

ממשיכים לבשל את המרק על להבה בינונית כ-45 דקות, עד שהעוף מוכן..


6

כשהעוף מוכן, זה הזמן להוסיף את כדורי הקניידלך שלנו, מוסיפים אותם אחד אחד ובזהירות..


7

מבשלים את כדורי הקניידלך במרק 5-7 דקות..


8

קניידלך:.


9

לטגן הבצל עד להזהבה בסיר רחב...


10

להוסיף 2 כוסות מים ,ולאחר הרתיחה להוסיף 2 כוסות קמח מצה ולהמשיך לבשל עוד קצת על האש...


11

לאחר קירור להוסיף 4 ביצים ולערבב את כל העיסה , להוסיף התבלינים ולהגיע לבצק אחיד...


12

לעשות עיגולים ולבשל בסיר עם מים רותחים (עם מלח ושמן)..


13

כשהכדורים צפים (אחרי 5-7 דקות) להוציא...


14

חג שמח ובתאבון...


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים