קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
המרק:
בסיר גדול ועמוק נטגן את שוקי העוף וגרונות ההודו בשמן חם כ-2 דקות מכל צד, עד להזהבה.
מוסיפים לסיר ליטר מים רותחים, גזרים, קישואים, שמיר ופטרוזיליה ומביאים לרתיחה.
מוסיפים אבקת מרק עוף ומערבבים היטב, עד שכל האבקה נמסה.
ממשיכים לבשל את המרק על להבה בינונית כ-45 דקות, עד שהעוף מוכן.
כשהעוף מוכן, זה הזמן להוסיף את כדורי הקניידלך שלנו, מוסיפים אותם אחד אחד ובזהירות.
מבשלים את כדורי הקניידלך במרק 5-7 דקות.
קניידלך:
לטגן הבצל עד להזהבה בסיר רחב..
להוסיף 2 כוסות מים ,ולאחר הרתיחה להוסיף 2 כוסות קמח מצה ולהמשיך לבשל עוד קצת על האש..
לאחר קירור להוסיף 4 ביצים ולערבב את כל העיסה , להוסיף התבלינים ולהגיע לבצק אחיד..
לעשות עיגולים ולבשל בסיר עם מים רותחים (עם מלח ושמן).
כשהכדורים צפים (אחרי 5-7 דקות) להוציא..
חג שמח ובתאבון..