ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לטגן את העוף משני צדדים עם שמן במיכסה סגור.
-
2
להוסיף את גיבעולים ומעט עלים של הסלרי חתוכים ולערבב.
-
3
לחתוך את השומר לרבעים גסים (לא לחתוך דק ).
-
4
להוסיף את כול התבלינים חוץ ממיץ הלימון ולערבב..
-
5
להוסיף כ2 כוסות מים .
-
6
לבשל עד רתיחה בלהבה גבוהה..
-
7
להנמיך להבה ולבשל בערך 20 דקות..
-
8
להוסיף את מיץ הלימון ולהמשיך לבשל עד גמר הנוזלים..
-
9
להשאיר מעט רוטב ולכבות להבה..
-
10
ועכשיו להגיש ...בהצלחה אורה🌹🌹🌹.
1
לטגן את העוף משני צדדים עם שמן במיכסה סגור.
2
להוסיף את גיבעולים ומעט עלים של הסלרי חתוכים ולערבב.
3
לחתוך את השומר לרבעים גסים (לא לחתוך דק ).
4
להוסיף את כול התבלינים חוץ ממיץ הלימון ולערבב..
5
להוסיף כ2 כוסות מים .
6
לבשל עד רתיחה בלהבה גבוהה..
7
להנמיך להבה ולבשל בערך 20 דקות..
8
להוסיף את מיץ הלימון ולהמשיך לבשל עד גמר הנוזלים..
9
להשאיר מעט רוטב ולכבות להבה..
10
ועכשיו להגיש ...בהצלחה אורה🌹🌹🌹.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים