לןגן

עוף ושומר

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 12/03/2024 | 17:46
עוף ושומר

תקציר המתכון: מנת בית נוסטלגית

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את העוף משני צדדים עם שמן במיכסה סגור

  2. להוסיף את גיבעולים ומעט עלים של הסלרי חתוכים ולערבב

  3. לחתוך את השומר לרבעים גסים (לא לחתוך דק )

  4. להוסיף את כול התבלינים חוץ ממיץ הלימון ולערבב.

  5. להוסיף כ2 כוסות מים

  6. לבשל עד רתיחה בלהבה גבוהה.

  7. להנמיך להבה ולבשל בערך 20 דקות.

  8. להוסיף את מיץ הלימון ולהמשיך לבשל עד גמר הנוזלים.

  9. להשאיר מעט רוטב ולכבות להבה.

  10. ועכשיו להגיש ...בהצלחה אורה🌹🌹🌹