מוציאים לקערה. באותו הסיר מקפיצים את פרוסות הבצל שיזהיבו מעט ואת השום שפרסנו דק..
3
מוציאים לקערה.
4
לתוך סיר כבד מוסיפים שתי כוסות מים רותחים את הדבש ורכז הרימונים מוסיפים את העצמות וקוביות הבשר ומבשלים שעתיים עד שהבשר ממש רך..
5
לוקחים סיר חדש ומסדרים את הבשר ראשון.
6
עליו הבצל המטוגן עם השום מפזרים מעל את הפירות היבשים .
7
הצימוקים המשמש בלי השקדים מוסיפים מעל. מפזרים את הגזר מסננים את האורז אחרי שהיה מושרה במם חמים שעתיים מסננים מוסיפים לו כפית מלח ומוציאים מהעצמות את השומן וגם אותו .
8
מכסים.
9
מבשלים שעה על אש הכי נמוכה.
10
ממתינים 15 דקות .
11
שופכים על צלחת גדולה ואוכלים.
1
מקפיצים את הבשר והעצמות וסוגרים.
2
מוציאים לקערה. באותו הסיר מקפיצים את פרוסות הבצל שיזהיבו מעט ואת השום שפרסנו דק..
3
מוציאים לקערה.
4
לתוך סיר כבד מוסיפים שתי כוסות מים רותחים את הדבש ורכז הרימונים מוסיפים את העצמות וקוביות הבשר ומבשלים שעתיים עד שהבשר ממש רך..
5
לוקחים סיר חדש ומסדרים את הבשר ראשון.
6
עליו הבצל המטוגן עם השום מפזרים מעל את הפירות היבשים .
7
הצימוקים המשמש בלי השקדים מוסיפים מעל. מפזרים את הגזר מסננים את האורז אחרי שהיה מושרה במם חמים שעתיים מסננים מוסיפים לו כפית מלח ומוציאים מהעצמות את השומן וגם אותו .