לןגן

פילאף בסגנון אזרבייז'ן

מאת: שרה זקן, פורסם: 30/12/2023 | 11:12
פילאף בסגנון אזרבייז'ן

תקציר המתכון: טעים ביותר

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקפיצים את הבשר והעצמות וסוגרים

  2. מוציאים לקערה. באותו הסיר מקפיצים את פרוסות הבצל שיזהיבו מעט ואת השום שפרסנו דק.

  3. מוציאים לקערה

  4. לתוך סיר כבד מוסיפים שתי כוסות מים רותחים את הדבש ורכז הרימונים מוסיפים את העצמות וקוביות הבשר ומבשלים שעתיים עד שהבשר ממש רך.

  5. לוקחים סיר חדש ומסדרים את הבשר ראשון

  6. עליו הבצל המטוגן עם השום מפזרים מעל את הפירות היבשים

  7. הצימוקים המשמש בלי השקדים מוסיפים מעל. מפזרים את הגזר מסננים את האורז אחרי שהיה מושרה במם חמים שעתיים מסננים מוסיפים לו כפית מלח ומוציאים מהעצמות את השומן וגם אותו

  8. מכסים

  9. מבשלים שעה על אש הכי נמוכה

  10. ממתינים 15 דקות

  11. שופכים על צלחת גדולה ואוכלים