ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
2 כפות גבינה צהובה מגורדת
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מחממים תנור בחום של 180 מעלות..
-
2
בסיר רחב שמים מחממים 2 כפות שמן זית מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד להזהבה, לאחר מכן מוסיפים את הכרוב הקצוץ לערבב ונבשל עד שהכל מצטמצם..
-
3
בקערה נפרדת שמים קוטג', גבינה לבנה, גבינה בולגרית, גבינה צפתית, גבינה צהובה מגורדת, ביצים, מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב, מוסיפים את הקמח ואבקת אפייה ומערבבים עד לבלילה אחידה..
-
4
כעת נוסיף את הבצל עם הכרוב ונערבב היטב..
-
5
להעביר לתבנית אפייה משומנת להכניס לתנור ולאפות בערך שעה עד שהפשטידה מוכה ומקבלת צבע זהוב יפה..
1
מחממים תנור בחום של 180 מעלות..
2
בסיר רחב שמים מחממים 2 כפות שמן זית מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד להזהבה, לאחר מכן מוסיפים את הכרוב הקצוץ לערבב ונבשל עד שהכל מצטמצם..
3
בקערה נפרדת שמים קוטג', גבינה לבנה, גבינה בולגרית, גבינה צפתית, גבינה צהובה מגורדת, ביצים, מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב, מוסיפים את הקמח ואבקת אפייה ומערבבים עד לבלילה אחידה..
4
כעת נוסיף את הבצל עם הכרוב ונערבב היטב..
5
להעביר לתבנית אפייה משומנת להכניס לתנור ולאפות בערך שעה עד שהפשטידה מוכה ומקבלת צבע זהוב יפה..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים