לןגן

פשטידת כרוב בצל וגבינות

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 07/12/2023 | 15:50
פשטידת כרוב בצל וגבינות

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור בחום של 180 מעלות.

  2. בסיר רחב שמים מחממים 2 כפות שמן זית מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד להזהבה, לאחר מכן מוסיפים את הכרוב הקצוץ לערבב ונבשל עד שהכל מצטמצם.

  3. בקערה נפרדת שמים קוטג', גבינה לבנה, גבינה בולגרית, גבינה צפתית, גבינה צהובה מגורדת, ביצים, מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב, מוסיפים את הקמח ואבקת אפייה ומערבבים עד לבלילה אחידה.

  4. כעת נוסיף את הבצל עם הכרוב ונערבב היטב.

  5. להעביר לתבנית אפייה משומנת להכניס לתנור ולאפות בערך שעה עד שהפשטידה מוכה ומקבלת צבע זהוב יפה.