ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
גבעול כרישה(רק החלק הלבן)
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לחרוץ פסים קטנים עם סכין על גבי הכתף ולהכניס שיני שום שלמות,.
-
2
לערבב את כל חומרי המרינדה ולעסות את הכתף משני הצדדים להניח בתבנית ומסביב את התפוא בצלי שאלוט כרישה חתוכה וענפי טימין ורוזמרין.
-
3
לפזר מלח ופלפל שחור מסביב על התפוא ולצקת מעט שמן זית.
-
4
לכסות בנייר אפייה ומעל נייר כסף.
-
5
ולהכניס לתנור בחום 200 מעלות חצי שעה לאחר מכן להוריד ל170.
-
6
לפחות 3-4 שעות עד שהבשר ממש רך להוריד כיסוי ולהשחים בחום 200 מעלות עוד 10 דקות .
-
7
בהצלחה ובתאבון.
1
לחרוץ פסים קטנים עם סכין על גבי הכתף ולהכניס שיני שום שלמות,.
2
לערבב את כל חומרי המרינדה ולעסות את הכתף משני הצדדים להניח בתבנית ומסביב את התפוא בצלי שאלוט כרישה חתוכה וענפי טימין ורוזמרין.
3
לפזר מלח ופלפל שחור מסביב על התפוא ולצקת מעט שמן זית.
4
לכסות בנייר אפייה ומעל נייר כסף.
5
ולהכניס לתנור בחום 200 מעלות חצי שעה לאחר מכן להוריד ל170.
6
לפחות 3-4 שעות עד שהבשר ממש רך להוריד כיסוי ולהשחים בחום 200 מעלות עוד 10 דקות .
7
בהצלחה ובתאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים