תקציר המתכון: מתפרק מהעצם טעים בטירוףףףף
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לחרוץ פסים קטנים עם סכין על גבי הכתף ולהכניס שיני שום שלמות,
לערבב את כל חומרי המרינדה ולעסות את הכתף משני הצדדים להניח בתבנית ומסביב את התפוא בצלי שאלוט כרישה חתוכה וענפי טימין ורוזמרין
לפזר מלח ופלפל שחור מסביב על התפוא ולצקת מעט שמן זית
לכסות בנייר אפייה ומעל נייר כסף
ולהכניס לתנור בחום 200 מעלות חצי שעה לאחר מכן להוריד ל170
לפחות 3-4 שעות עד שהבשר ממש רך להוריד כיסוי ולהשחים בחום 200 מעלות עוד 10 דקות
בהצלחה ובתאבון