ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לחתוך את החצילים והקישואים לרבעים גדולים.
-
2
להקפיץ עם 2 כפות קורנפלור ולטגן בשמן עמוק .
-
3
לאחר מכן לחתוך את הפלפל האדום ולטגן גם.
-
4
אפשר לוותר על הקורנפלור ופשוט להניח על תבנית של תנור עם נייר אפייה לרסס בשמן ולהכניס על 250 מעלות מצב גריל ולאפות משניי הצדדים. (יותר טעים מטוגן, פחות בריא🫣).
-
5
לאחר שטיגנו נערבב עם כל התבלינים לפי טעמכם האישי בלבד .
1
לחתוך את החצילים והקישואים לרבעים גדולים.
2
להקפיץ עם 2 כפות קורנפלור ולטגן בשמן עמוק .
3
לאחר מכן לחתוך את הפלפל האדום ולטגן גם.
4
אפשר לוותר על הקורנפלור ופשוט להניח על תבנית של תנור עם נייר אפייה לרסס בשמן ולהכניס על 250 מעלות מצב גריל ולאפות משניי הצדדים. (יותר טעים מטוגן, פחות בריא🫣).
5
לאחר שטיגנו נערבב עם כל התבלינים לפי טעמכם האישי בלבד .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים