ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפסח
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
מספיק לבערך 20 קניידלך, אם רוצים יותר - להכפיל כמויות, כוס חד''פ לשתייה קרה
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
להרתיח מים בסיר בינוני עם כף אבקת מרק עוף (או לחילופין כף מלח).
-
2
לערבב היטב את המים, הקמח, השמן, התבלינים.
-
3
להוסיף את הביצים אחת אחת בנפרד, תוך ערבוב אחרי על ביצה..
-
4
להניח את התערובת בצד עד שהמים ירתחו, בערך 10 דקות.
-
5
ליצור כדורים קטנים עם ידיים רטובות ולזרוק למים הרותחים בסיר.
-
6
הכדורים תופחים לכן חשוב לעשות אותם קטנטנים.
-
7
לבשל 10 דקות, לסנן מהמים ולהגיש בתוך מרק צח רותח ♥.
1
להרתיח מים בסיר בינוני עם כף אבקת מרק עוף (או לחילופין כף מלח).
2
לערבב היטב את המים, הקמח, השמן, התבלינים.
3
להוסיף את הביצים אחת אחת בנפרד, תוך ערבוב אחרי על ביצה..
4
להניח את התערובת בצד עד שהמים ירתחו, בערך 10 דקות.
5
ליצור כדורים קטנים עם ידיים רטובות ולזרוק למים הרותחים בסיר.
6
הכדורים תופחים לכן חשוב לעשות אותם קטנטנים.
7
לבשל 10 דקות, לסנן מהמים ולהגיש בתוך מרק צח רותח ♥.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים