ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
פורסים את הכרוב לרצועות דקות עם קולפן מיוחד לכרוב.
-
2
מעסים את הכרוב בכפות הידיים ומניחים בקערה. מוסיפים את החומץ ומערבבים טוב. מניחים בצד ל-30 דקות. מסננים את הנוזלים ולוחצים עם הידיים שיצאו כל הנוזלים.
-
3
מגרדים את הגזרים על פומפיה גסה .
-
4
קוצצים דק את השמיר.
-
5
מכניסים לקערה את הכרוב והגזר ומתבלים עם הלימון, מיונז, סוכר, מלח ופלפל - טועמים ומשפרים טעמים.
-
6
בסוף מוסיפים את השמיר הקצוץ.
1
פורסים את הכרוב לרצועות דקות עם קולפן מיוחד לכרוב.
2
מעסים את הכרוב בכפות הידיים ומניחים בקערה. מוסיפים את החומץ ומערבבים טוב. מניחים בצד ל-30 דקות. מסננים את הנוזלים ולוחצים עם הידיים שיצאו כל הנוזלים.
3
מגרדים את הגזרים על פומפיה גסה .
4
קוצצים דק את השמיר.
5
מכניסים לקערה את הכרוב והגזר ומתבלים עם הלימון, מיונז, סוכר, מלח ופלפל - טועמים ומשפרים טעמים.
6
בסוף מוסיפים את השמיר הקצוץ.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים