ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
1)בקערת המיקסר עם וו לישה שמים קמח, שמרים וסוכר ומתחילים לערבל.
-
2
במהירות נמוכה..
-
3
2) מוסיפים שמן ומים בהדרגה, מגבירים את מהירות המיקסר, מוסיפים את המלח ולשים כ-10 דקות עד לקבלת בצק רך וגמיש. .
-
4
.
-
5
3)ומעבירים את הבצק לקערה משומנת. מכסים ומתפיחים כשעה עד שמכפיל את הנפח.
-
6
4)שוקלים את כל המסה של הבצק ומחלקים את הבצק ל-3 כדורים שווים .
-
7
5)מרדדים כל כדור ומגלגלים ומניחים אותם לתבנית אנגליש קייק בנוני עם נייר אפייה מכסים במגבת ומתפיחים עוד חצי שנה.
-
8
6) מברישים חלמונים ומפזרים שו הלחמניות מפזרים שומשום ואופים בתחום שחומם מראש על 200 מעלות כ 20 דק.
-
9
בהצלחה לכולם👌.
1
1)בקערת המיקסר עם וו לישה שמים קמח, שמרים וסוכר ומתחילים לערבל.
2
במהירות נמוכה..
3
2) מוסיפים שמן ומים בהדרגה, מגבירים את מהירות המיקסר, מוסיפים את המלח ולשים כ-10 דקות עד לקבלת בצק רך וגמיש. .
4
.
5
3)ומעבירים את הבצק לקערה משומנת. מכסים ומתפיחים כשעה עד שמכפיל את הנפח.
6
4)שוקלים את כל המסה של הבצק ומחלקים את הבצק ל-3 כדורים שווים .
7
5)מרדדים כל כדור ומגלגלים ומניחים אותם לתבנית אנגליש קייק בנוני עם נייר אפייה מכסים במגבת ומתפיחים עוד חצי שנה.
8
6) מברישים חלמונים ומפזרים שו הלחמניות מפזרים שומשום ואופים בתחום שחומם מראש על 200 מעלות כ 20 דק.
9
בהצלחה לכולם👌.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים