אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

762
צפיות

פאי שוקולד

המתכון של
פאי שוקולד

פאי שוקולד קינוח פרווה מצוין טעים קר בתור עוגה טעים גם חם בתור קינוח- זה כמו סופלה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 2 ורבע כוסות קמח
  • חצי כוס סוכר
  • 4\3 כוס שמן
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 3 כפות שמן
  • חצי ריץ'
  • חצי כוס סוכר
  • 2 ביצים
אופן ההכנה
  • 1

    קמח סוכר ושמן- ללוש לבצק, לשטח בתבנית עגולה, לקרר חצי שעה.


  • 2

    לאחר חצי שעה לחורר את הבצק הקר עם מזלג.


  • 3

    להמיס במיקרוגל את השוקולד עם חצי חבילת ריץ' ו3 כפות שמן- לערבב לשוקולד חלק.


  • 4

    לחכות מעט שיתקרר- להוסיף 2 ביצים וישר לערבב מהר וטוב.


  • 5

    לאפות ב180 בערך 20 דקות (או קצת יותר) עד שנראה מוכן ולא מימי מידי.


  • 6

    לציפוי- אם רוצים ממש מושחת אפשר להמיס עוד שוקולד מריר עם הריץ' הנותר ולשפוך מעל.


  • 7

    אופציה נוספת לבזוק אבקת סוכר מעל העוגה.


  • 8

    אפשר גם בלי כלום מעל- זה מספיק שוקולדי וטעים גם ככה.


1

קמח סוכר ושמן- ללוש לבצק, לשטח בתבנית עגולה, לקרר חצי שעה.


2

לאחר חצי שעה לחורר את הבצק הקר עם מזלג.


3

להמיס במיקרוגל את השוקולד עם חצי חבילת ריץ' ו3 כפות שמן- לערבב לשוקולד חלק.


4

לחכות מעט שיתקרר- להוסיף 2 ביצים וישר לערבב מהר וטוב.


5

לאפות ב180 בערך 20 דקות (או קצת יותר) עד שנראה מוכן ולא מימי מידי.


6

לציפוי- אם רוצים ממש מושחת אפשר להמיס עוד שוקולד מריר עם הריץ' הנותר ולשפוך מעל.


7

אופציה נוספת לבזוק אבקת סוכר מעל העוגה.


8

אפשר גם בלי כלום מעל- זה מספיק שוקולדי וטעים גם ככה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים