לןגן

פאי שוקולד

מאת: רחל פ , פורסם: 30/11/2022 | 16:30
פאי שוקולד

תקציר המתכון: פאי שוקולד קינוח פרווה מצוין טעים קר בתור עוגה טעים גם חם בתור קינוח- זה כמו סופלה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קמח סוכר ושמן- ללוש לבצק, לשטח בתבנית עגולה, לקרר חצי שעה

  2. לאחר חצי שעה לחורר את הבצק הקר עם מזלג

  3. להמיס במיקרוגל את השוקולד עם חצי חבילת ריץ' ו3 כפות שמן- לערבב לשוקולד חלק

  4. לחכות מעט שיתקרר- להוסיף 2 ביצים וישר לערבב מהר וטוב

  5. לאפות ב180 בערך 20 דקות (או קצת יותר) עד שנראה מוכן ולא מימי מידי

  6. לציפוי- אם רוצים ממש מושחת אפשר להמיס עוד שוקולד מריר עם הריץ' הנותר ולשפוך מעל

  7. אופציה נוספת לבזוק אבקת סוכר מעל העוגה

  8. אפשר גם בלי כלום מעל- זה מספיק שוקולדי וטעים גם ככה