תקציר המתכון: פאי שוקולד קינוח פרווה מצוין טעים קר בתור עוגה טעים גם חם בתור קינוח- זה כמו סופלה
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
קמח סוכר ושמן- ללוש לבצק, לשטח בתבנית עגולה, לקרר חצי שעה
לאחר חצי שעה לחורר את הבצק הקר עם מזלג
להמיס במיקרוגל את השוקולד עם חצי חבילת ריץ' ו3 כפות שמן- לערבב לשוקולד חלק
לחכות מעט שיתקרר- להוסיף 2 ביצים וישר לערבב מהר וטוב
לאפות ב180 בערך 20 דקות (או קצת יותר) עד שנראה מוכן ולא מימי מידי
לציפוי- אם רוצים ממש מושחת אפשר להמיס עוד שוקולד מריר עם הריץ' הנותר ולשפוך מעל
אופציה נוספת לבזוק אבקת סוכר מעל העוגה
אפשר גם בלי כלום מעל- זה מספיק שוקולדי וטעים גם ככה