ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לשים את התרד במחבת ולבשל עד לריכוך תוך כדי ערבוב (בלי שמן ובלי מים) לסנן ולקצוץ מעט ולהעביר לקערה,להוסיף לקערה את הגבינות ולערבב היטב לתערובת אחידה..
-
2
לפזר מעט קמח על משטח העבודה, ולהניח את הבצק עלים (צורות ריבוע).
-
3
לחתוך בחצי הריבוע באלכסון (משולש) 3 חתכים כמעט עד האמצע..
-
4
לשים 1 כף גדושה מהמילוי על הבצק, להרטיב מעט את הבצק מהשוליים ולסגור את הבצק מהצד החתוך על המילוי לצורת משולש, ולהדק היטב..
-
5
להניח על תבנית אפייה עם נייר אפייה, להכניס לתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות ולאפות כחצי שעה עד לצבע זהוב יפה..
-
6
למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה, https://www.youtube.com/channel/UCBwtdR_PRik0SeWU-r_NW7Q תודה רבה! קישור לסרטון המלא https://youtu.be/vxtJ-7VRMzw.
1
לשים את התרד במחבת ולבשל עד לריכוך תוך כדי ערבוב (בלי שמן ובלי מים) לסנן ולקצוץ מעט ולהעביר לקערה,להוסיף לקערה את הגבינות ולערבב היטב לתערובת אחידה..
2
לפזר מעט קמח על משטח העבודה, ולהניח את הבצק עלים (צורות ריבוע).
3
לחתוך בחצי הריבוע באלכסון (משולש) 3 חתכים כמעט עד האמצע..
4
לשים 1 כף גדושה מהמילוי על הבצק, להרטיב מעט את הבצק מהשוליים ולסגור את הבצק מהצד החתוך על המילוי לצורת משולש, ולהדק היטב..
5
להניח על תבנית אפייה עם נייר אפייה, להכניס לתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות ולאפות כחצי שעה עד לצבע זהוב יפה..
6
למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה, https://www.youtube.com/channel/UCBwtdR_PRik0SeWU-r_NW7Q תודה רבה! קישור לסרטון המלא https://youtu.be/vxtJ-7VRMzw.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים