ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
בקערה השרי את הדגים בלימון ומלח למשך 20 דקות..
-
2
הכניסי למעבד מזון את הכוסברה,חצי פלפל חריף, שמן זית, מיץ לימון ואת השיני שום..
-
3
טחני היטב והוסיפי את המיונז והתבלינים.
-
4
שטפי טוב את הדגים ושמני את התבנית אפיה.
-
5
סדרי בתבנית את הדגים ושפכי מעל את הרוטב.
-
6
פרסי פרוסות פלפל ירוק והניחי מעל הדגים.
-
7
כסי את התבנית בנייר כסף והכניסי לתנור 10 דקות 180 מעלות.
-
8
לאחר 10 דקות הסירי את הנייר כסף והשאירי לאפיה של עוד 10.
-
9
בתאבון!.
1
בקערה השרי את הדגים בלימון ומלח למשך 20 דקות..
2
הכניסי למעבד מזון את הכוסברה,חצי פלפל חריף, שמן זית, מיץ לימון ואת השיני שום..
3
טחני היטב והוסיפי את המיונז והתבלינים.
4
שטפי טוב את הדגים ושמני את התבנית אפיה.
5
סדרי בתבנית את הדגים ושפכי מעל את הרוטב.
6
פרסי פרוסות פלפל ירוק והניחי מעל הדגים.
7
כסי את התבנית בנייר כסף והכניסי לתנור 10 דקות 180 מעלות.
8
לאחר 10 דקות הסירי את הנייר כסף והשאירי לאפיה של עוד 10.
9
בתאבון!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים