לןגן

דג סלמון ברוטב "Green spicy"

מאת: דינה כ., פורסם: 11/10/2022 | 23:54
דג סלמון ברוטב "Green spicy"

תקציר המתכון: למי שאוהב דג חריף ונמאס לו מהמרוקאי

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה השרי את הדגים בלימון ומלח למשך 20 דקות.

  2. הכניסי למעבד מזון את הכוסברה,חצי פלפל חריף, שמן זית, מיץ לימון ואת השיני שום.

  3. טחני היטב והוסיפי את המיונז והתבלינים

  4. שטפי טוב את הדגים ושמני את התבנית אפיה

  5. סדרי בתבנית את הדגים ושפכי מעל את הרוטב

  6. פרסי פרוסות פלפל ירוק והניחי מעל הדגים

  7. כסי את התבנית בנייר כסף והכניסי לתנור 10 דקות 180 מעלות

  8. לאחר 10 דקות הסירי את הנייר כסף והשאירי לאפיה של עוד 10

  9. בתאבון!