תקציר המתכון: למי שאוהב דג חריף ונמאס לו מהמרוקאי
קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
בקערה השרי את הדגים בלימון ומלח למשך 20 דקות.
הכניסי למעבד מזון את הכוסברה,חצי פלפל חריף, שמן זית, מיץ לימון ואת השיני שום.
טחני היטב והוסיפי את המיונז והתבלינים
שטפי טוב את הדגים ושמני את התבנית אפיה
סדרי בתבנית את הדגים ושפכי מעל את הרוטב
פרסי פרוסות פלפל ירוק והניחי מעל הדגים
כסי את התבנית בנייר כסף והכניסי לתנור 10 דקות 180 מעלות
לאחר 10 דקות הסירי את הנייר כסף והשאירי לאפיה של עוד 10
בתאבון!