בקערה שמים את היוגורט עם מלח ומיץ לימון ומערבבים היטב עם כף עץ..
2
שמים את הגבינה בתוך שקית גזה המיועדת לכך. מניחים למשך 24 שעות עד שהמים יצאו..
3
מוציאים את הלבנה מהשקית ושמים בקערה, משמנים את הידיים בשמן זית ויוצרים כדורים מגבינת הלבנה, אם רוצים אפשר לצפות בזעתר, קצח, פפריקה, שומשום או להשאיר אותם כך..
4
מסדרים את כדורי הלבנה בתוך צנצנת מכסים בשמן זית ושומרים במקרר..
1
בקערה שמים את היוגורט עם מלח ומיץ לימון ומערבבים היטב עם כף עץ..
2
שמים את הגבינה בתוך שקית גזה המיועדת לכך. מניחים למשך 24 שעות עד שהמים יצאו..
3
מוציאים את הלבנה מהשקית ושמים בקערה, משמנים את הידיים בשמן זית ויוצרים כדורים מגבינת הלבנה, אם רוצים אפשר לצפות בזעתר, קצח, פפריקה, שומשום או להשאיר אותם כך..
4
מסדרים את כדורי הלבנה בתוך צנצנת מכסים בשמן זית ושומרים במקרר..