קטגוריה: טבעוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
בקערה שמים את היוגורט עם מלח ומיץ לימון ומערבבים היטב עם כף עץ.
שמים את הגבינה בתוך שקית גזה המיועדת לכך. מניחים למשך 24 שעות עד שהמים יצאו.
מוציאים את הלבנה מהשקית ושמים בקערה, משמנים את הידיים בשמן זית ויוצרים כדורים מגבינת הלבנה, אם רוצים אפשר לצפות בזעתר, קצח, פפריקה, שומשום או להשאיר אותם כך.
מסדרים את כדורי הלבנה בתוך צנצנת מכסים בשמן זית ושומרים במקרר.