נתח בשר – חתוך לקוביות, בשר עגל, רגלי עוף, מה שאתם אוהבים
בד רשת מיוחד שאפשר לשים בו אוכל – לא חובה
חיטה או אורז
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
1 כף גדושה פפריקה
1 כפית שטוחה כמון
2 ראשי שום – חתוכים לחצי
1 בצל גדול – חתוך ל-4
3 כפות שמן
אופן ההכנה
1
אופן ההכנה: אפשר גם כך, ואפשר כמו בסרטון, לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה, לסדר את קוביות הבשר באמצע הסיר, מסביב לבשר להניח את הקטניות (מושרות למשך לילה שלם קודם לכן) אחת ליד השניה, האורז או החיטה, שיני השום ומסביב לסדר את תפוחי האדמה, לפזר מסביב את התבלינים לפי הטעם, למלא את הסיר במים כ -2 ס"מ מעל הכל ולהביא לרתיחה, להנמיך את האש לנמוכה ולהמשיך לבשל כחצי שעה, להוסיף את הביצים הקשות ולהניח על פלטה או בתנור בחום של 100 מעלות ללילה שלם במקרה הצורך אפשר להוסיף מים רותחים..
אופן ההכנה: אפשר גם כך, ואפשר כמו בסרטון, לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה, לסדר את קוביות הבשר באמצע הסיר, מסביב לבשר להניח את הקטניות (מושרות למשך לילה שלם קודם לכן) אחת ליד השניה, האורז או החיטה, שיני השום ומסביב לסדר את תפוחי האדמה, לפזר מסביב את התבלינים לפי הטעם, למלא את הסיר במים כ -2 ס"מ מעל הכל ולהביא לרתיחה, להנמיך את האש לנמוכה ולהמשיך לבשל כחצי שעה, להוסיף את הביצים הקשות ולהניח על פלטה או בתנור בחום של 100 מעלות ללילה שלם במקרה הצורך אפשר להוסיף מים רותחים..