לןגן

חמין

מאת: סמדר יפרח, פורסם: 14/07/2022 | 23:31
חמין

תקציר המתכון: חמין לשבת קל מאוד להכנה.

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה: אפשר גם כך, ואפשר כמו בסרטון, לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה, לסדר את קוביות הבשר באמצע הסיר, מסביב לבשר להניח את הקטניות (מושרות למשך לילה שלם קודם לכן) אחת ליד השניה, האורז או החיטה, שיני השום ומסביב לסדר את תפוחי האדמה, לפזר מסביב את התבלינים לפי הטעם, למלא את הסיר במים כ -2 ס"מ מעל הכל ולהביא לרתיחה, להנמיך את האש לנמוכה ולהמשיך לבשל כחצי שעה, להוסיף את הביצים הקשות ולהניח על פלטה או בתנור בחום של 100 מעלות ללילה שלם במקרה הצורך אפשר להוסיף מים רותחים.

  2. למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ לייק ותגובה בבקשה, https://www.youtube.com/channel/UCBwtdR_PRik0SeWU-r_NW7Q תודה רבה! קישור לסרטון המלא ביוטיוב https://youtu.be/joFxHT57-BY