ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
200 גרם גבינה צהובה מגוררת
-
-
-
1 יחידה חציל גדול חתוך לקוביות
-
1 קופסת שימורים פטריות חתוכות מסוננת
-
1 יחידה בצק עלים מרודד לריפוד תבנית
-
-
200 גרם גבינה מלוחה/בולגרית
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
משחימים בצל עם אבקת מרק ושמן.
-
2
מערבבים את החציל עם הבצל המטוגן תוך כדי בישול ואידוי ובוזקים מלח ופלפל. מאדים כ- 7 דקות עד שהחציל מתרכך מעט..
-
3
מוסיפים פטריות משומרות, מבשלים חצי שעה על הגז על אש קטנה עד שמתרכך..
-
4
מקררים רבע שעה ובינתיים מרדדים את בצק העלים להתאמה לתחתית תבנית חד פעמית בינונית..
-
5
שמים את המלית מהסיר שהתקררה על הבצק..
-
6
מפוררים את הגבינות מעל המלית.
-
7
מכינים רביכה:.
-
8
טורפים יחד עם מזלג את הביצים, האשל והקמח..
-
9
מוסיפים את הרביכה מעל הגבינות כשכבה עליונה..
-
10
מכניסים לתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות כשעה עד שמשחימה..
-
11
בתיאבון ♥.
1
משחימים בצל עם אבקת מרק ושמן.
2
מערבבים את החציל עם הבצל המטוגן תוך כדי בישול ואידוי ובוזקים מלח ופלפל. מאדים כ- 7 דקות עד שהחציל מתרכך מעט..
3
מוסיפים פטריות משומרות, מבשלים חצי שעה על הגז על אש קטנה עד שמתרכך..
4
מקררים רבע שעה ובינתיים מרדדים את בצק העלים להתאמה לתחתית תבנית חד פעמית בינונית..
5
שמים את המלית מהסיר שהתקררה על הבצק..
6
מפוררים את הגבינות מעל המלית.
7
מכינים רביכה:.
8
טורפים יחד עם מזלג את הביצים, האשל והקמח..
9
מוסיפים את הרביכה מעל הגבינות כשכבה עליונה..
10
מכניסים לתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות כשעה עד שמשחימה..
11
בתיאבון ♥.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים