לןגן

פשטידת חצילים ופטריות בבצק עלים

מאת: אורית לוי, פורסם: 24/03/2015 | 13:57
פשטידת חצילים ופטריות בבצק עלים

תקציר המתכון: טעימה בטירוף, מרשימה לאירוח וקלה להכנה

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. משחימים בצל עם אבקת מרק ושמן

  2. מערבבים את החציל עם הבצל המטוגן תוך כדי בישול ואידוי ובוזקים מלח ופלפל. מאדים כ- 7 דקות עד שהחציל מתרכך מעט.

  3. מוסיפים פטריות משומרות, מבשלים חצי שעה על הגז על אש קטנה עד שמתרכך.

  4. מקררים רבע שעה ובינתיים מרדדים את בצק העלים להתאמה לתחתית תבנית חד פעמית בינונית.

  5. שמים את המלית מהסיר שהתקררה על הבצק.

  6. מפוררים את הגבינות מעל המלית

  7. מכינים רביכה:

  8. טורפים יחד עם מזלג את הביצים, האשל והקמח.

  9. מוסיפים את הרביכה מעל הגבינות כשכבה עליונה.

  10. מכניסים לתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות כשעה עד שמשחימה.

  11. בתיאבון ♥