ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
מרפדים תבנית של התנור בנייר אפייה.
-
2
מפזרים בשוליים של התבנית מסביב את המלח הגס, עד שנוצרת כאין מסגרת.
-
3
מניחים את חלקי העוף במרכז התבנית, היכן שאין מלח.
-
4
מניחים על העוף את גבעולי הטימין.
-
5
אין צורך בתבלינים, העוף יוצא טעים להפליא.
-
6
מכסים את התבנית עם נייר אפייה ומעל נייר כסף וסוגרים היטב מכל הצדדים.
-
7
אופים 3/4 שעה בחום 180 מעלות.
-
8
מסירים את נייר האפייה ונייר הכסף וממשיכים לאפות עוד כשעה עד שהעוף הזהיב והוא רך.
1
מרפדים תבנית של התנור בנייר אפייה.
2
מפזרים בשוליים של התבנית מסביב את המלח הגס, עד שנוצרת כאין מסגרת.
3
מניחים את חלקי העוף במרכז התבנית, היכן שאין מלח.
4
מניחים על העוף את גבעולי הטימין.
5
אין צורך בתבלינים, העוף יוצא טעים להפליא.
6
מכסים את התבנית עם נייר אפייה ומעל נייר כסף וסוגרים היטב מכל הצדדים.
7
אופים 3/4 שעה בחום 180 מעלות.
8
מסירים את נייר האפייה ונייר הכסף וממשיכים לאפות עוד כשעה עד שהעוף הזהיב והוא רך.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים