לןגן

עוף במלח

מאת: מירי גולני, פורסם: 11/05/2022 | 09:16
עוף במלח

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרפדים תבנית של התנור בנייר אפייה

  2. מפזרים בשוליים של התבנית מסביב את המלח הגס, עד שנוצרת כאין מסגרת

  3. מניחים את חלקי העוף במרכז התבנית, היכן שאין מלח

  4. מניחים על העוף את גבעולי הטימין

  5. אין צורך בתבלינים, העוף יוצא טעים להפליא

  6. מכסים את התבנית עם נייר אפייה ומעל נייר כסף וסוגרים היטב מכל הצדדים

  7. אופים 3/4 שעה בחום 180 מעלות

  8. מסירים את נייר האפייה ונייר הכסף וממשיכים לאפות עוד כשעה עד שהעוף הזהיב והוא רך