קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
מרפדים תבנית של התנור בנייר אפייה
מפזרים בשוליים של התבנית מסביב את המלח הגס, עד שנוצרת כאין מסגרת
מניחים את חלקי העוף במרכז התבנית, היכן שאין מלח
מניחים על העוף את גבעולי הטימין
אין צורך בתבלינים, העוף יוצא טעים להפליא
מכסים את התבנית עם נייר אפייה ומעל נייר כסף וסוגרים היטב מכל הצדדים
אופים 3/4 שעה בחום 180 מעלות
מסירים את נייר האפייה ונייר הכסף וממשיכים לאפות עוד כשעה עד שהעוף הזהיב והוא רך